Evenemang

Nar-Anon Sundsvalls konvent 27 maj 2017

Nar-Anongruppen i Sundsvall har stadigt växt sig större under de drygt två år vi varit igång sedan gruppen åter väckts till liv. Så vi tyckte det var dags att ordna ett konvent och 27 maj hölls det första konventet i Elimkyrkan i Sundsvall. Så vitt vi vet är det Sveriges första renodlade konvent för anhöriga och vänner till drogberoende, anordnat av Nar-Anon vilket känns riktigt roligt!

Vi hade inbjudna talare utifrån och från den egna gruppen som talade om sina erfarenheter, sitt stegarbete och temat hopp. Det blev många fina tal som verkligen berörde i den rofyllda stora salen i kyrkan.

Varvat med talarmöten hade vi också delningsmöten där alla som ville kunde vara med. Det var mycket uppskattat och vi höll till i kyrkans mysiga källarlokaler där vi kunde dela in oss i mindre grupper för att fler skulle hinna dela. Konventet var välbesökt med 51 registrerade vilket var mer än vi kunnat förvänta oss. Det var mycket glädjande att så många kom och att vi fått så mycket positiv feedback. Vi kommer igen nästa år!

Åsa, Sundsvallsgruppen


 

Årets Gullbranna konvent 2-4 juni

Vi var många anhöriga som besökte NA´s årliga konvent i Gullbranna Halmstad. Som vanligt var det Naranon Göteborg som arrangerade helgens Naranon-program och det gjorde dom på ett fantastiskt sätt!!! I år slog vi nog alla rekord i antal deltagare som kom på våra möten. Vi var upp till 20-30 personer som deltog och gjorde det till en häftig upplevelse. Förutom vårt eget program så var vi välkomna att lyssna på NA´s talare och när det var dags för strandmötet på lördag eftermiddag var vi många som samlades i sanddynorna. Solen bröt fram och det var en magisk känsla att sitta tillsammans och lyssnade på de som vågade stå upp och dela. Tack NA!!! för att vi blir inbjudna varje år! samt tack till alla anhöriga och vänner till beroende som kommer och delar med er av erfarenhet, styrka och hopp.
I service Eva sekreterare Naranon Sverige

Kontakta Nar-Anons sekreterare om ni önskar info om kommande evenemang.
nar-anon.sekreterare@hotmail.com